19 september 2022

Veckans planer

Vardag

Ny vecka, nya planer! Eller jag låssas att jag har planer iallafall. 😂 Känns som man bara jobbar och sover. 

Idag går vi in i vecka 25 med bullis! Galet! Jag känner mig gigantisk och har svårt att resa mig upp nu mera. 😂 Värre kommer det bli förstår jag men om 7 veckor typ så får jag gå hem på gravidpenning! 💪🏼 Blev godkänd i fredags! 

Bullis rör på sig galet mycket nu för tiden och speciellt när jag vilar såklart men det känns skönt att veta att han lever där inne. 🥰 Här om dagen sparkade han sin far i huvudet och han har ett stort intresse av att sparka mot min urinblåsa så jag känner mig kissenödig hela tiden. 😂 Jag spyr nästan varje dag fortfarande haha vart är det där glamourösa gravidlivet som man ser på instagram? 😂

Veckans planer då: 

Måndag: Ja eller idag! Jag är ledig och ska faktiskt för det mesta bara vila. Ska rensa lite hemma också och köra några maskiner tvätt eftersom jag inte kommer ha världens tid till det resten av veckan. 

Tisdag: Jag jobbar 9.30-16. Har inget planerat efter så kommer ha kvällen till att bocka av lite på min to do list i hemmet. 

Onsdag: Jobbar 10.30-19. 

Torsdag: Jobbar 11-19. 

Fredag: Jobbar 11-19. 

Lördag: Ledig! Vi ska ut och äta på stan med min pappa och farbror. 
Söndag: Ledig! Då blir det att fixa en hel del hemma igen. Jag har sånt fixa och rensa moode men jag är ju så trött och har inte all tid som jag vill men förhoppningsvis hinner vi klart med allt till bullis kommer! 

(null)

Denise

Så snabbt tiden går alltså!!

johanna

Åh, så härligt att allt går som det ska med graviditeten <3 Kan förstå att man känner sig väldigt stor eftersom man ökar i storlek på hyfsat kort tid<3

Jasmine

Heja dig som kämpar på genom graviditeten! Skönt att du nu har fått ett datum för när du kan gå hem med graviditetspenning och kan vila.

(Sent) Svar: Stort tack för dina ord.

Kram

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress