Jag har dom senaste dagarna haft en brutal huvudvärk som vägrar att släppa vilket resulterat i att jag inte haft jätte mycket motivation. 

Jobbade ju helgen sen var det inte mycket mer av mig när jag kom hem. Samma i måndags då jag sov, rastade hundarna, sov och så vidare för huvudvärken! 🤕

Men min pappa kom på besök efter att jag sovit hela dagen, följt av min syster lagom till sambon kom hem. Vi åt hemmagjorda hamburgare (som vi brukar göra när pappa är här) och så umgicks vi såklart! Min syster stannade kvar för att sova över och pappa drog hem. Vi gick och la oss ganska tidigt sen för ja jag klarar inte vara vaken så länge😂. 

Vi har fått problem med vårat vatten. Det smakar och luktar jättestarkt medel! Typ som någon blandat ut det med starkt städmedel! Vi har egen brunn men den är ganska nära grannens så det kan bero på problem dom har, men vi får absolut inte dricka vattnet eller ens laga mat med det så min syster fick ta med sig massa vatten när hon kom igår! 

Idag vaknade jag iallafall upp vid 6. Gjorde mina vanliga spyrutiner 😂 alltså är så van vid dom nu. 🤰🏻gjorde mig sen en kopp kaffe och började fixa i ordning mig i lugn och ro framför en film. Hundarna var med min syster på övervåningen haha så blev verkligen lugn och ro. Blev klar och hann städa i ordning lite i köket innan rörmokaren kom för att ta vattenprover. 

Jag trodde jag gick upp super tidigt för att hinna med allt men när rörmokaren hade dragit så hade jag inte hunnit äta frukost eller bytt om och fixat håret. Hade 10 minuter på mig att komma iväg och det hela resulterade i att jag blev lite sen till jobbet, vilket typ inte går på tisdagar för dom hämtar alla kontanter vi fått in i veckan i butiken. Vi behöver alltså räkna för en hel vecka. 

Jag lyckades som tur var hinna men frukosten som jag tagit med mig hann jag inte få i mig. 😂 Tiden gick rätt fort som tur var. Jag hade telefonmöte med min läkare en sväng vid 11.30 och direkt efter fick jag min efterlängtade lunch och energi. 

Slutade vid 16 tiden och fick kämpa på i rusningstrafiken. Men det var underbart att komma hem till min syster som lagat mat🥰. Trotts mitt gnäll och huvudvärk så är jag så tacksam för henne! Jag hade ju även gjort ett fynd på marketplace som min stackars sambo och syster fick hämta efter vi ätit.😇 Efter min blödning så vågar jag ju absolut inte bära nått. Vi avslutade sen iallafall med daimtårta och kaffe innan min syster var tvungen att åka hem. 

Nu ligger jag i sängen och tänkte dela med mig av fortsättningen på veckan och mer inköp till bullis såklart. Mitt liv består av jobb och bebisgrejer, ja ni förstår! 

Onsdag: Jobbar 11-19. Ska försöka hinna tvätta och fixa lite hemma innan men dessa dagar hinner jag normalt inte mycket verken före eller efter. 

Torsdag: Jobbar 11-20 för vi har workshop i butiken men vad jag vet så är det inga anmälda😂. Min trogna familjevän som alltid kommer är på semester! 

Fredag: Jobbar även då 11-19 och är ganska säker på att jag kommer vara helt slut efteråt. 

Lördag: Jag ska till Erikshjälpen! Har Jobbat varje lördag sen de öppnade här där vi bor efter sommarstängt så det är ett måste! Min mamma och lillebror ska komma hit och passa hundarna för vi ska på kalas. Sen blir det myskväll med dom och mamma ska även klippa mig. 👍🏼

Söndag: vi ska bygga ihop min 30 års present som jag fick av sambon (ni kommer få se). Har lovat min lillebror att åka och kolla på en elspark till honom med så blir en sväng in till stan! Sen blir det att vila upp mig för en ny vecka. 

(null)

(null)
Två musseplagg från Ellos har bullis fått! 
(null)
En liten dress också ifrån Ellos.
(null)
En liten sovpåse aktig sak så han kan känna sig trygg. 
(null)
Och en sovpåse ifrån H&M. 
Ellen

Men så gulliga plagg! Jag hamnade på din blogg av en slump och tänkte "vad kul, en till som är preggo", och så när jag scrollat ett tag tyckte jag mig kunna utläsa att du bor i Jönköpingsområdet, eller? Kul i så fall, jag bor själv i Habo. :-)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress