Favoriter

Fredag idag och jag har inget direkt planerat mer än att kolla på AHS med bestie och vara ute med vovven. Jag tänkte även köra ett sh´bam pass med såklart, perfekt fredag känner jag! Vad har ni för planer?

Men i detta inlägget tänkte jag mest tipsa om två produkter som förändrat min sömn och träning till det bättre! (ej samarbete)

Kosttillskott kanske inte är det bästa i alla lägen men sen finns det faktiskt dom som gör nytta och hjälper iallafall för mig!

Det är dessa två produkter som är mina absoluta favoriter just nu och känner att mitt liv inte är komplett utan dom. Haha det kanske låter dramatiskt men wow vad jag är nöjd med dessa!

Vi kan ju börja med den här fantastiska träningspepp! Den är 100 % vegan vilket är ett plus och effekten för mig är grym! Jag kan vara helt omotiverad, helt energilös men ändå bestämt mig för att ta tag i träningen. Det är ju när man är som mest omotiverad som man behöver träna som mest sägs det ju! Iallafall att dricka det här är ger mig energi och ork till att ta mig igenom ett helt pass. Jag har aldrig någonsin känt så här med en produkt innan!

Sen har vi dessa magiska piller, haha vad bra det låter. Bodyfat burner night! Just för att gå ner i vikt vet jag inte om dom hjälper till är ganska säker på att mina kläder blir förstora pga allt dansande MEN för sömnen! Jag har så länge jag kan minnas haft problem med sömnen men sen jag började med dessa har jag sovit bättre, vilket är extremt uppskattat för någon som har sömnproblem deluxe.

Som sagt det här är inget samarbete utan vill verkligen dela med mig av dessa produkter som förändrat mitt liv den senaste tiden! 💗 Har ni några tips på produkter som hjälper i vardagen så ni gärna dela med er i kommentarsfältet!

//Louiseelinore <3

Gillar