Första gången hos psykologen

Hej finisar! Idag är ingen jätte bra dag om jag ska vara ärlig! Jag har ont i hela kroppen, ont i huvudet och ont i örat så känns verkligen som jag håller på att bli sjuk. Jag har iallafall tagit mig iväg till ett första möte med en psykolog som jag ska börja gå hos. Jag har väntat på psykolog i 4 år så det är verkligen på tiden. Sen ska även min kurator gå i pension i November så skönt att veta att jag kommer ha någon annan att gå till. Första mötet gick bra, gick inte in så mycket på djupet än utan börjar försiktigt vilket jag tycker känns bra.

Fredag idag och eftersom jag inte mår på topp så blir det inte så mycket gjort skulle jag tro. Kommer till och med att få hoppa över träningen vilket känns segt men det är ju viktigt att lyssna på kroppen. Antar att det blir en hel massa avsnitt utav AHS, vi är redan på säsong 6 och hoppas vi ska hinna se klart den 8e säsongen innan 13 reasons why börjar den 23 Augusti. Ska fokusera på att bli piggare idag med för har samarbeten och sånt att göra i helgen. Vad har ni för planer i helgen?

Hoppas ni mår bättre än mig! Tycker det är helt sjukt att min läsarstatistik har gått upp väldigt mycket trotts att jag känner att min blogg varit brutalt död med bara sega inlägg den senaste tiden MEN tack!! Alltid kul att få ökad statistik när bloggen är nånting jag verkligen tycker om, ni är bäst! ❤

Lite "gamla" bilder fick det bli idag då jag har bildbrist.

//Louiseelinore <3

Gillar