Nytt mobilskal + rabattkod

Tips

(i samarbete med...)

För några dagar dagar sen fick jag hem detta underbara mobilskal som jag fått designa helt själv från themobilestore.se.

Jag valde en bild på min hund och min lillebror som betyder väldigt mycket för mig, då min lillebror varit väldigt rädd för Roxie fram till för ett tag sen! Det gör mig väldigt glad att dom äntligen är bästa vänner! :) Och jag får bära med mig två utav mina favoriter varje dag nu, för är så nöjd och det är ju så himla fint eller hur?! :D

Det är verkligen super enkelt och roligt att designa sitt egna skal och så här går du till väga:

1. Du börjar med att gå in på themobilestore.se, såklart. Sen klicka på "Designa eget skal".

2. Det du ska göra sen är att välja vilken mobil du vill designa ditt eget skal till. Eftersom jag ville göra skalet till mig själv den här gången så valde jag iPhone 7.

3. Då kommer du till den sidan som jag har printat in här ovan och där kan du välja va du vill ha för layout, färg, bild, motiv och text.

4. Efter det är det bara att börja designa hur du vill! Jag valde free space, klickade på bilder och laddade upp min egna bild. Efter det gick jag in på motiv - kärlek och valde I❤U texten och satte dit den där jag tyckte det passade bäst.

5. När du sedan känner dig nöjd med din design så klickar du på "klar" där du kommer att få se ditt slutresultat och därefter trycker du på "till kassan".

6. Sen är det bara att välja leveranssätt och hur du vill betala... KLART!

Jag har även en rabattkod till er på hela 20 % om du designar ditt egna skal. Koden är "Inter20" som du kan lägga till i kassan.

Nu har även themobilestore mobiltillbehör till Samsung Galaxy s8 skal. Dom har bland annat skal,väskor och fodral, skärmskydd, laddare och barntillbehör. Jag har inte den mobilen själv men ett tips till er som har den. :D Finns ju såklart till alla möjliga sorters mobiler. Jag har hittat ett par hörlurar som jag är helt kär i till min iPhone 7 bland annat! :)

//Louiseelinore <3

Gillar