Rättegången

Tankar


Okej så dagen är här alltså den dagen jag skriver om rättegången (vet inte om jag lägger upp det här samma dag som jag börjar skriva men ändå) Idag är det den 5 Juli och alltså exakt en månad har gått sen rättegången. Att skriva det här gör mig arg och ledsen eftersom att det kommer dra upp allt igen men jag behöver skriva av mig till er för att få ut allt.

Natten till den 5 juni sov jag knappt ingenting låg och vände och vred på mig och var så sjukt nervös och arg. Vid 4 på morgonen fick jag världens ångest och det kändes som att hjärtat skulle hoppa ur bröstet så jag väckte min syster som sov över och sa att jag tror jag fått en hjärtinfakt kan du lyssna på mitt hjärta haha. Efter det så var det så onödigt att ens försöka somna om igen så jag gick upp drack kaffe och började fixa mig i lugn och ro.

Min fina vän Robin kom sen och höll mig sällskap innan vi vid 8 tiden åkte och hämtade upp mamma och drog in mot stan. När Robin parkerade utanför tingsrätten sen så fick jag panik och bad honom åka igen, så det gjorde han fick åka hem till min syster lägenhet som ligger i närheten och andas lite innan vi åkte tillbaka igen. När vi hade parkerat och gått ut ur bilen så möttes vi utav min kurator som erbjöd sig att vara med, så snällt. Min mamma skulle vittna en timme innan mig englit kallelsen så medans hon mötte upp brottsofferjouren så gick jag, Robin och min kurator och fikade på stan fram tills det började bli min tur.

Jag skulle vittna vid 10 men när jag sen kom tillbaka så visade det sig att mamma inte ens hade fått komma in än och allt verkade hur konstigt som helst, kändes inte som dom hade någon koll alls. Jag fick gå in till ett separat väntrum iallafall där jag var så nervös så jag inte visste vart jag skulle ta vägen. Jag vägrade iallafall gå in och vittna om äcklet var där inne så först kom åklagaren och min lillebrors advokat ut och försökte övertala mig, dom lyckades inte. Till slut kom domaren ut och sa att om jag ville så kunde mamma få sitta bredvid mig när jag vittnade och då blev jag lite lugnare och gick med på det.

Innan jag gick in i salen så kände jag hur mycket jag skulle säga, hur arg jag skulle vara och allt jag skulle säga satt i mitt huvud men... när jag väl kom in dit så blev det helt annorlunda. Det satt jätte många människor (kändes det som) och kollade på mig och med min panikångest så ville jag bara spy. Fick svära en ed som jag sa fel på hela tiden så domaren till och med började skratta tillslut och sen fick jag svara på frågor. Han psykopaten hade ju sagt att jag hade manipulerat min lillebror till att överdriva och det var bland det första jag fick höra av åklagaren och där blev jag riktigt arg. Vet inte riktigt vad jag sa exakt men Robin hade blivit chockad iallafall det gick ganska bra ändå fram till att hans försvarare som jag ville strypa (vet att det för hans jobb) kom med sin dåliga attityd och frågade mig saker som jag inte ens hade sagt och där kände jag hur dåligt det började gå. Men även om jag inte minns allt så har jag fått höra att jag faktiskt hanterade det ganska bra ändå vilket är skönt.

Förhöret gick ganska snabbt och jag sprang nästan ut när jag äntligen fick gå där ifrån. Blev glad när jag fick höra att psykopaten hade suttit helt nervös och liten under hela förhöret, han är inte så jävla stor som han tror att han själv är med andra ord! Mamma berättade hur hennes förhör hade gått till och då hade psykopaten sagt att min lillebror var en ovanligt aggressiv unge. Vill bara säga att min lillebror är världens snällaste, finaste och lugnaste om man jämför barn i hans ålder. Klart han kan få utbrott men dom har kommit nu i efterhand mot mamma för att han är arg på henne för att hon inte lämnade psykopaten tidigare.

I efterhand så har vi även fått höra av min lillebrors pappa (som var där inne under hela förhöret) att han hade sagt att det var han som lämnade mamma för att ingen av oss andra accepterade honom och det var så himla synd om honom haha bullshit eftersom att han blev arg på mamma och sa att det var mitt fel att hon lämnade honom och att jag var sjuk i huvudet och vad det nu va + att både jag och min syster har försökt vara trevliga och så ända fram till vi märkte att något var allvarligt fel i den här människans huvud. Han hade även sagt att han slog min lillebror i självförsvar! Alltså förlåt men han gick alltså in i min lillebrors rum, min lillebror sa till honom flera gånger att han inte ville att han skulle vara där inne. Han vägrade att gå ut slog emot honom men missade för min lillebror hann reagera, min lillebror blev arg såklart och psykopaten slog igen och träffade. Slaget var alltså så pass hårt att mamma hörde det trotts att tv:n var på till vardagsrummet. Och det här var bara en av alla händelser (som åklagaren tyckte var det enda man skulle ta till rättegång).

Tillbaka till det här med att han sa att han var tvungen att försvara sig mot min ovanligt aggressiva lillebror. 😜 Alltså OMG han sitter där är mellan 40-50 år gammal, 2 meter lång och känner sig normal när han säger att han var tvungen att försvara sig emot min lillebror som var 8 år vid det här tillfället jätte liten och ja ingen 8 åring har den styrkan att kunna slå ner eller skada en vuxen människa utan vapen. Enligt psykopaten så hade alltså min en meter ish långa lillebror sparkat den här 2 meter långa psykopaten i huvudet och han var tvungen att försvara sig.

Men hur i helvete skulle min lillebror ens nå att sparka honom i huvudet bara sådär. Skitsamma det är så mycket jag vill säga och som gör mig så galet arg och vad som gör mig ännu argare är att trotts att han satt och erkände att han faktiskt hade slagit min lillebror.... i självförsvar..... mot en 8 åring och allt annat han sa var helt jävla sinnessjukt det finns inte en chans enligt mig att man inte kan ta sånt här seriöst om man inte själv är en barnmisshandlare vilket dom som bestämmer över Sveriges rättssystem verkar vara. Han blev alltså frisläppt för att han inte hade gjort tillräckligt mycket skada på min lillebror kort och gott. SÅ mina kära människor DET är helt OKEJ att SKADA ett BARN så länge du inte gör det för mycket. Likadant som det är okej att våldta människor och mörda hit och dit för Sverige. FUCK SVERIGES RÄTTSSYSTEM!

(Förlåt om de kanske är lite hoppigt och konstigt inlägg men skriver bara mina tankar rätt av)

❤❤❤❤

//Louiseelinore <3

Gillar