Serienyheter #32

Serietips

Klicka på serierna för att komma till trailern. Och för er som alltid undrar vart jag ser serier som inte finns på Netflix och liknande så kollar jag på HDMT.net. Där behöver ni bara skaffa ett konto och sen kan ni kolla på nya avsnitt dagen efter dom släpps i USA helt lagligt och gratis. Finns tyvärr inte med svensk text där men för er som klarar er utan!

Säsongspremiärer:

Jag kollar just nu på serien the Flash och i och med att ARROW är med en del där så har jag bestämt mig för att kolla på den efter. Iallafall, 8e och sista säsongen utav serien har premiär nu i höst och känns bra att det finns så många säsonger ute.
Vart kan man se den? HDMT.net (6 av säsongerna finns på netflix). När? 16 Oktober.

En serie som stått länge på min att-se-lista men som jag inte hunnit se än är TOM CLANCY´S JACK RYAN! Det är inte långt kvar tills andra säsongen har premiär.
Vart kan man se den? HDMT.net. När? 2 November.

En serie som jag verkligen ser fram emot är TELL ME A STORY! Paul Wesley kommer att spela i även denna säsongen så underbart! Det är ett tag kvar tills säsong 2 har premiär men tiden går ju fort!
Vart kan man se den? HBOnordic. När? 6 December.

Nya serier:

Lite nya serier nu då och första som jag är nyfiken på är DAYBREAK! Handling: En grupp utstötta high school-elever försöker överleva i postapokalyptiska Glendale.
Vart kan man se den? Netflix. När? 24 Oktober.

Och en annan serie som jag är lte nyfiken på efter trailern är HIS DARK MATERIALS! Handling: Två barn ger sig ut på ett magiskt äventyr genom parallella universum. Serie baserad på Philip Pullmans boktrilogi.
Vart kan man se den? HBOnordic. När? 5 November

Veckans serietips:

Har även tre tips denna veckan i lagret och den första jag tänkte tipsa om som jag såg klart nyligen är CASTLE ROCK! En serie av bland annat Stephen King och då blir man såklart nyfiken! Det är en serie som man verkligen måste hänga med men riktigt bra! Det är inte långt kvar till säsong 2 har premiär! Handling: En episk, mystikfylld saga som utforskar och väver samman både miljöer och karaktärer från några av Stephen Kings mest kända verk, som alla utspelar sig i det lilla samhället Castle Rock i Maine.
Vart kan man se den? HBOnordic.

Nästa tips är en serie som jag aldrig trodde jag skulle gilla, TITANS! Jag har inte direkt varit ett fan utav superhjälte-serier/filmer tidigare men nu har jag verkligen fastnat för dessa varelser. Serien Titans kanske inte varit min favorit men ändå bra och jag är otroligt taggad på att se andra säsongen när hela kommit ut! Handling: Robin kliver fram ur Gotham Citys skuggor för att leda en ny grupp hjältar – Raven, Starfire och Beast Boy. De unga superhjältarna går ihop för att rädda planeten från ondska och bekämpa sina inre demoner. De inser snart att de är sårbara på egen hand. Men tillsammans är de Titans.
Vart kan man se den? Netflix (iallafall första säsongen).

Och sista tipset för den här gången är rebooten av BH90210! Jag är lite besviken på att det bara var 6 avsnitt MEN jag tyckte den var riktigt bra så jag hoppas såklart på fler säsonger! Var så kul att se alla samlade igen, ja eller alla utom Luke Perry eftersom han tyvärr inte lever längre. Men ett tips om ni gillade original serien lika mycket som jag!! Handling: Populära 90-talsserien "Beverly Hills 90210" kommer tillbaka med en reboot.
Vart kan man se den? Cmore.

Förnyade och avslutade serier:

GLOW - NETFLIX serien som jag har planerat att kolla in är förnyad till en 4e och sista säsong.

THE ORVILLE - Förnyad till säsong 3 men flyttad ifrån FOX - HULU.

FAM - Tyvärr avslutad efter endast en säsong!

//Louiseelinore <3

Gillar