Serienyheter #47

Serietips

Klicka på serierna för att komma till trailern. Och för er som alltid undrar vart jag ser serier som inte finns på Netflix och liknande så kollar jag på HDMT.net. Där behöver ni bara skaffa ett konto och sen kan ni kolla på nya avsnitt dagen efter dom släpps i USA helt lagligt och gratis. Finns tyvärr inte med svensk text där men för er som klarar er utan!

Säsongspremiärer:

ONE DAY AT A TIME - den tidigare netflix serien som av nån anledning togs över av POP istället har släppt sin premiär för säsong 4!

Vart kan man se den? Oklart ännu men hdmt.net iallafall. När? 25 Mars.

WHAT WE DO IN THE SHADOWS - Denna konstiga serie som jag av nån anledning ändå tyckte var grymt rolig släpper sina andra säsong i vår. Det är ju ett tag kvar men tiden går så himla snabbt!

Vart kan man se den? Hbo. När? 16 April.

Nya serier:

LOCKE & KEY - Är grymt taggad på denna serie faktiskt! Handling: Efter att deras pappa mördats under mystiska omständigheter, flyttar de tre Locke-syskonen och deras mamma till släkthemmet, Keyhouse, som de upptäcker är fullt av magiska nycklar som kan ha något att göra med pappans död. Medan barnen utforskar de olika nycklarna och deras unika krafter, vaknar en mystisk demon - som inte kommer låta något stoppa den från att stjäla nycklarna.

Vart kommer man kunna se den? Netflix. När? 7 Februari.

FOR LIFE - En ny serie producerad utav 50 cent! Power är en annan serie som han varit med och producerat (även skådespelat) och den är riktigt bra, så är grymt taggad! Handling: En fånge blir advokat och kämpar för att vända sin livstidsstraff för ett brott han inte begick.

Vart kommer man kunna se den? Hdmt.net bland annat. När? 12 Februari.

HIGH FIDELITY - Efter att ha sett denna så är jag grymt nyfiken om jag kommer gilla den! Får helt enkelt se om jag hinner kina in denna bland alla andra serier jag följer! ^^ Handling: Ett fan av musik, popkultur och topp fem-listor driver en lokal skivbutik i hennes hemstad. En anpassning av Nick Hornbys roman "High Fidelity".

Vart kommer man kunna se den? Hdmt.net bland annat. När? 15 Februari.

Veckans serietips:

WATCHMEN (säsong 1) - Jag fastnade inte för denna serie i början men efter att jag ändå verkligen ville se den så gav jag inte upp och är glad att jag inte gjorde det! Jag har sett filmen för många år sen men kommer knappt ihåg den så jag och Robin måste se den snart! Serien har iallafall en koppling till filmen (är jag helt säker på) Tog som sagt ett tag att komma in i serien men efter typ 3e eller 4e avsnittet så kunde vi inte sluta kolla! TIPS, ge inte upp! ^^ Handling: "Watchmen" utspelar sig i en alternativ värld där maskerade medborgargarden behandlas som laglösa. Regina King spelar huvudrollen som Angela Abar, en kvinna med två olika identiteter – en som ledande polis i Tulsa och en som hustru och mamma till tre barn.

Vart kan man se den? HBOnordic.

ROOM 104 (säsong 3) - Vi såg nyligen klart hela säsong 3 utav denna serie och måste ändå säga att jag av någon konstig anledning verkligen gillar denna! Varje avsnitt tänker man WTF men ändå vill man bara se mer. Tips om ni gillar annorlunda "konstiga" serier! Handling: I ett rum på ett vanligt amerikanskt motell – Room 104 – utspelas ett antal olika historier då olika människor passerar varje avsnitt.

Vart kan man se den? Hbonordic.

THE PURGE (säsong 2) - Såg ganska nyligen klart denna serie och alla som sett filmerna vet ju vad detta handlar om! Fösta säsongen var snäppet bättre skulle jag säga men är inte direkt besviken på andra säsongen utan tyckte att den var bra! Andra säsongen fokuserade mest på tiden mellan en purge till nästa medans första säsongen handlade om en purge natt! Serien är bättre än filmerna så gillar ni dom så tror jag ni kommer gilla serien med! Handling: TV-serien som bygger vidare på idén i "The Purge"-filmerna, där alla brott är tillåtna ett dygn om året.

Vart kan man se den? Hdmt.net bland annat.

Förnyade och avslutade serier:

AMERICAN HORROR STORY - Förnyad med 3 säsonger till! (10e är den redan förnyad till) Alltså säsong 11, 12 & 13! WOHO!

NEW AMSTERDAM - Också förnyad med 3 säsonger! Alltså säsong 4, 5 & 6!

AWKWAFINA IS NORA FROM QUEENS - Första säsongen har premiär nästa vecka men serien är redan förnyad till säsong 2!

YOU - Förnyad till säsong 3!

SHAMELESS - Förnyad till säsong 11 som blir den sista!

AMERICAN DAD! - Förnyad med 2 säsonger! Alltså 16 & 17!

//Louiseelinore <3

Gillar