Testagram & Roadtrip

Vardag, Tips

Hej bloggisen! Jag är helt svettig nu! Har sprungit runt superstressad och letat efter min hunds bilsele. Har ju köpt en speciell som ska vara mer säker vid krock! Haha gud vad mycket tid, stress och pengar jag hade sparat in på att vara mindre klantig, slarvig och vimsig. Tappar bort saker dagligen! Hittade den nyss iallafall och nu kan jag äntligen ta tag i bloggjobb och skriva packlistor, en till mig och en till min hund till helgen. Skulle gjort det igår men hann inte då jag valde att dricka kaffe med sis och Robin istället!

Senare idag är det dax för mig sis och Roxie att åka och hälsa på hundpensionatet i Vetlanda! Det ska bli riktigt kul faktiskt hon ska ju sova över där i helgen men vi vill ändå hälsa på så hon ska känna sig så trygg som möjligt!

Som sagt nu är jag redo för bloggjobb och har startat igång mordpodden, har fastnat för den! Jag har väldigt svårt med att ha det helt tyst runt mig när jag ska fokusera, det går liksom inte! Jag älskar min blogg, att bara skriva av mig hur jag vill och ni läsare! Oavsett om ni tycker om mig eller inte så gör ni att jag kan ha bloggis till mer än bara en hobby, so thank you!❤ Och alla ni bloggvänner! Ni är fantastiska! ❤ Men jag tänkte höra lite med er vad ni vill läsa om? Vad tycker ni är det bästa med min blogg? Vad tycker ni jag borde bättra mig med bloggis? Jag behöver lite push och inspo!

April månads testagram var amazing! Typ nöjd med allt!

//Louiseelinore <3

Gillar