Tips och förberedelser

Vardag, TipsInnehåller affiliate-länkar

Hej bloggisen! Nu är det bara 5 dagar kvar tills jag åker utomlands och jag spenderar dessa dagar med att tvätta, testa outfits och förbereder så gott som möjligt till att jag ska packa på söndag. Jag kan ju inte riktigt börja packa än då det inte är bra att min hund får se det så får alltid bli så för mig när jag åker utomlands. Förra året hade jag inte planerat någonting innan jag började packa så fick helt enkelt trycka ner allt möjligt i väskan innan vi drog nu däremot så har jag planerat bättre och känner att det är smartare att testa ut outfits så jag inte tar med mig onödiga plagg som jag ändå inte kommer använda.

Någonting som gjorde mig riktigt glad idag var att jag äntligen hittade gopro kameran som varit spårlöst borta den senaste tiden! Blev nästan lite ledsen för filmar alltid resor jag åker på och älskar att filma under vattnet så då behövs ju den. Himla tur att jag hittade den iallafall och nu är det bara att ladda dom andra kamerorna, se till att jag har med mig extra minneskort och också såklart allt annat jag behöver. Visst är det ändå lite kul att förbereda och packa inför en resa? Mindre roligt är det ju när man kommer hem sen och måste packa upp allt! 😜

Just nu väntar jag på att sis ska komma till mig, hon var nämligen på stan igår för lite shopping och då frågade jag om hon kunde köpa byxor, ballerinaskor och en långkjol till mig som jag behöver till resan och snäll som hon är så gjorde hon det så nu ska jag testa om jag tycker om det och om det passar såklart annars är det ju bara lämna tillbaka. Men håller tummarna. Vi ska även köra ett sh´bam pass woho! Kör ju det nästan varje dag själv om inte hon är med men det är alltid lite roligare att vara vi två. Alltså har ni inte testat det GÖR DET man blir så glad och får så mycket energi av att dansa! 💜

Tänkte avsluta det här inlägget med att tipsa om två nya produkter i mitt liv som snabbt blivit favoriter!

Produkterna är i märket The Ordinary och är faktiskt superbilliga! Den ena är en aktiv exfolierande ansiktsbehandling som bekämpar ojämnheter samt ger lyster. Den är så himla bra!!!! Använt den några gånger nu och min hud är så mycket bättre redan! Du hittar den här !

Den andra produkten är en primer som gör att sminket sitter perfekt och kan helt ärligt säga att den funkar super bra! Den går även att använda utan smink med sin serumliknande konsistens den återfuktar huden och ger en matt finish! TIPS TIPS TIPS! Du hittar den här !

//Louiseelinore <3

Gillar