Ullared shoppingen

Vardag

Hej bloggisen! Blev ett lite senare inlägg idag men bättre sent än aldrig 😉. Vi var ju en sväng förbi Ullared när vi ändå var i Falkenberg i helgen. Dock var det inget kul då det var alldeles för mycket människor för min panikångest, så vi drog igenom gekås rätt fort ändå. Tur att min syster inte heller är någon som klarar såna stora varuhus i flera timmar! Fick mer mig liten hem ändå, men kommer inte ihåg vad allt kostade och kvittot hittar jag inte nu men handlade för nån tusenlapp iallafall.

Brukar iallafall alltid köpa ett stort doftljus när jag är där. Dom håller länge och just det här med doften utav pink cotton candy luktade väldig gott. Sen såklart ett ideal skal, som jag alltid brukar köpa när jag är där även beställa när jag är hemma. Använder nästan bara deras skal då dom är så himla fina! Sen mina favorit nagellack china glaze fick jag med mig två utav. Ett svart och ett rosa-ish som är hur fint som helst kan visa i ett annat inlägg hur färgen är på naglarna.

Plockade även ner en lightbox i min vagn också himla fina och bästa är ju att man kan skriva vad man vill!

Två glas med flamingos på! Älskar flamingos och älskar den här typen av glas vet inte hur många olika jag har hemma!^^

Ni borde ju veta vid det här laget att jag älskar popcorn och hade helst velat äta det varje dag, haha men känns inte så hälsosamt tyvärr. Hittade iallafall en popcorn skål (?) som passar perfekt till mina filmkvällar. Sen även två nutella dipp grejsimojser som är supergoda som jag får spara till min unnar-dag på lördag! 😊

Lite nya pennor och block, för jag älskar ju att rita. Typ det ända som kan få mig lugn är när jag ritar nått som tar flera timmar och kan fokusera på att få det exakt som jag tänkt i mitt huvude. Haha who cares!

Sist men inte minst^^ ett värmeskydd för mitt höll på att ta slut och min favorit brun utan sol. Sen hittade jag jättefina nageldekorationer som jag ska testa lite längre fram!

Shoppade även lite annat när jag var iväg. Alltså inte bara Ullared vill ni att jag lägger upp det med i ett annat inlägg? 😊 puss och kram, nattinatt vi hörs imon!❤️

//Louiseelinore <3

Gillar